Хиалуронови филъри

CDEsthetic Пазарджик

Поставяне на филъри

Хиалуронови филъри от CDEsthetic Пазарджик, с които добавяме обем, лифтираме и коригираме контура. Заличаваме депресиите и линиите, оставени от времето.
Image
Image

Какво представляват хиалуроновите филъри?

Хиалуроновите филъри повишават здравината, еластичността, възстановяват обема и придават свеж вид на кожата, благодарение на способностите на хиалуронова киселинада привлича и съхранява вода в кожата.
Хиалуроновите филъри са водещ неоперативен метод за подмладяване, контуриране, моделиране и балансиране на вида на лицето.
Те са със значително намален риск от алергични реакции, тъй като основната им съставка – хиалуроновата киселина, е естествено вещество в организма. Различните видове хиалуронови филъри имат различна плътност, концентрация на хиалуронова киселина и специфични съставки, в зависимост от предназначението им.

Какви са отличителните предимства на хиалуронови филъри?

Висококачествените, сертифицирани и клинично тествани хиалуронови филъри:

  • - Имат минимален риск от алергични реакции
  • - Не образуване топчета и неравности
  • - Имат дълготраен ефект
  • - Стоят естествено, като едно цяло с тялото на пациента

Колко процедури са необходими?

Дерматолозите на CDEsthetic Пазарджик изготвят персонален план и програма за терапия с хиалуронови филъри спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент. Процедурите са съобразени с анатомичните особености, предпочитанията, целите, времето и бюджетът на всеки пациент.

Продължителността на ефекта от хиалуронов филър може да се задържи от 6 до 24 месеца, тъй като хиалуроновата киселина се резорбира от организма с времето. Ефектът се повишава при последващи процедури.

Полезна информация

Хиалуронова киселина се произвежда естественото от човешкия организъм, а около половината от количеството ѝ в тялото се намира в кожата. Основна функция на хиалуроновата киселина е да поддържа необходимата влажност на тъканите и именно на нея се дължи свежестта на кожата.
С възрастта производството на хиалуронова киселина намалява, поради което кожата губи обема и плътността си, присъщи на младежкия ѝ вид.   
Хиалуроновите филъри имат различни характеристики и специфично приложение. Те се прилагат успешно за подмладяване и подобряване качеството на кожата, за възвръщане на загубените обеми в кожата, за моделиране на лице.   
Имаме дългогодишен опит в успешното прилагане хиалуронови филъри в грижата за красотата и младежкия вид на пациентите. Екипът ни се състои от квалифицирани дерматолози с богат опит. Работим само с висококачествени и сертифицирани продукти.  

Image
Image
© 2023 CDEsthetic. Правата се притежават от CityDent Пазарджик.