CDEsthetic Пазарджик

AMALIAN

Image
Image
Продуктовата линия AMALIAN Soft Filler „SF” се характеризира с мека,
напълно хидратирана текстура, която може да се инжектира лесно и без съпротивление.
Гелът се разпределя бързо и равномерно в инжектираната зона и
незабавно създава видим обемен ефект.
Всички дермални филъри с хиалуронова киселина AMALIAN са на основата на ултра-чиста хиалуронова киселина без протеини,без животински компоненти.

Juvederm

Image
Image
JUVÉDERM™ Ultra  съдържа разтвор на лидокаин за безболезнено, плавно и контролирано инжектиране. Продуктите от серията са с най-висока концентрация на хиалуронова киселина.
Хиалуроновият  гел   JUVÉDERM™ Ultra  е  с гладка структура и висока пластичност, лек и удобен за инжектиране, разпределяне и моделиране.

Предимство на хиалуроновите продукти  JUVÉDERM™ Ultra са естествено изглеждащите резултати.

MAILI

Image
Image
MaiLi е висококачествен хиалуронов филър за лице, разработен чрез използване на технологията Oxi Fee. 
На първо място дългите вериги на хиалуроновата киселина с високо мулекурялно тегло биват разтворени посредством система за хидратиране.
Благодарение на ефективността на първата в света технология за хиалуронова киселина OxiFreeTM при MaiLi се използва 24% по-малко филър за постигане на несравним обем, гъвкавост и изпъкване.

Saypha Croma

Image
Image
Продуктите Saypha® Croma са предназначени за попълване на бръчки и белези, за увеличаване обема на устните, както и за хидратация и подмладяване на кожата.
Серията Saypha® дава възможност негативните последици от стареенето на кожата да се преодолеят по естествен начин.

Тя включва ново поколение продукти, създадени с технологията SMART. Те са разработени за целия спектър манипулации на кожата.

ELLANSE

Image
Image
ELLANSE е колаген стимулатор с доказани качества. Продуктът е на пазара повече от 10 години и има стотици клинични проучвания, които доказват неговата безопасност и висока ефективност.

С ELLANSE се постига не само коригиране на линиите и бръчките. Той е дермален филър с двойно действие дълбоко под кожата, който третира истинските причини за стареене на лицето, като стимулира образуването на естествен колаген в кожата.

Pluryal ® Bio

Image
Image
Ново поколение инжекционни продукти (бустери и дермални филъри), които използват неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за пълна съвместимост и най-добро качество.

Серията Pluryal® Bio се отличава с:
- интензивна хидратация
- подмладяване
- дълготраен ефект

PERFECTHA LIDOCAINE

Image
Image
Новата формула с лидокаин на Perfectha дава повече възможности за постигане на желаните резултати.
Процедурите с Perfectha Lidocaine предават желания обем и плътност с дълготраен ефект.

Невероятен резултат без дискомфорт и болка.

Vistabel Allergan

Image
Image
Vistabel Allergan e утвърден продукт, преминал през разнообразни клинични изпитвания и е доказан като сигурен и ефективен при приложението си. За да се използва ботокс Vistabel, е необходимо да се обърнете към квалифициран медицински специалист, който разполага със специфични умения и опит в инжектирането на продукта, което гарантира правилни и дълготрайни резултати.
Image
Image
© 2023 CDEsthetic. Правата се притежават от CityDent Пазарджик.