Колаген стимулатор ELLANSE спрямо филърите с хиалуронова киселина

ellanse_fillers_colagen1

ELLANSE е колаген стимулатор с доказани качества. Продуктът е на пазара повече от 10 години и има стотици клинични проучвания, които доказват неговата безопасност и висока ефективност. С ELLANSE се постига не само коригиране на линиите и бръчките. Той е дермален филър с двойно действие дълбоко под кожата, който третира истинските причини за стареене на лицето, като стимулира образуването на естествен колаген в кожата. 

ELLANSЕ видимо превъзхожда дермалните филъри на основата на NASHA по отношение на действието, трайността на ефекта и ефикасността.

Резултатите от клинично проучване, проведено през 2015 г., показват, че в сравнение с ефекта на дермалните филъри на основата на NASHA при използване на ELLANSÉ се постига оптимален резултат при 17% по-малък инжекционен обем.

Доказано е, че при ELLANSЕ се изгражда по-стабилна структура и повишен обем при значимо по-висока еластичност (G' 1 000 Pa) в сравнение с дермалния филър на основата на NASHA.

След неоколагенезата ELLANSЕ осигурява модул на еластичност, почти равен на модула на еластичност на дермата и оказва по-благоприятен козметичен ефект в сравнение с дермалния филър с хиалуронова киселина.

ELLANSE спрямодруги колаген стимулатори

Незабавно и трайно действие

  • Колагеновата стимулация осигурява дълготрайно повишение на обема и така се постигат трайни, естествено изглеждащи резултати с продължителност от най-малко 18 месеца до 2 години.
  • Незабавни резултати в сравнение с филъри на основата на поли-L-млечна киселина (PLLA).
  • Подобрена стабилност и дълготрайност в сравнение с филърите на основата на калциев хидроксиапатит (CaHA).

ELLANSЕ се състои от гладки сферични PCL частици с диаметър 25-50 μm. Тъй като частиците с неравна повърхност и неправилна форма могат да причинят нежелани реакции (например възли и понижено отлагане на колаген), този вид филър е специално създаден така, че да бъде оптимално съвместим с организма.

Мезотерапия на коса
Дермални филъри MaiLi Volume
Image
Image
© 2023 CDEsthetic. Правата се притежават от CityDent Пазарджик.